Wij bieden door het CCV en CBR erkende opleidingen:

ZEKER ZIJN OPLEIDING NIET BIJ TAXI CURSUS AMSTERDAM GEVOLGD

                       € 745,-
Sinds 1 juni 2013 is het in de gemeente Amsterdam verplicht om naast de chauffeurskaart in het bezit te zijn van een ontheffing om gebruik te mogen maken van de vrije tram- en busbanen.
Opstap Taxi
Opstap Taxi NIET toegestaan zonder ontheffing.
Zonder de chauffeurskaart in combinatie met de ontheffing voor de vrije tram- en busbanen, mag een chauffeur geen opstapvervoer verrichten in Amsterdam. Chauffeurs die al voor 1 juni 2013 in het bezit waren van een chauffeurskaart, zijn ook verplicht om de ontheffing te halen, zodat ze gebruik mogen maken van de vrije tram- en busbanen. Wij bieden deze chauffeurs de mogelijkheid om de cursus in verkorte vorm te volgen. Voor het rijden op de vrije tram- en busbanen gelden specifieke regels en vereist het tevens additionele rijvaardigheden, die voor de algemene weggebruiker niet gelden. U bent verplicht 2 examens af te leggen, bestaande uit, een: Praktijk Examen.
De examens moeten worden afgelegd bij het Centraal Bureau Rijvaardigheden (CBR). Wij zullen u met een unique werkwijze, de benodigde kennis en vaardigheden bijbrengen die geheel aansluiten op het vereiste vanuit het CBR. Zo zullen de sociale vaardigheden, wet- en regelgeving m.b.t. de personenvervoer, straten- en objectenkennis en natuurlijk de klantgerichtheid als lesstof worden behandeld. Daarnaast zal u zelf ook ervaring opdoen door in de praktijk les te krijgen in het rijden op de vrije tram- en busbanen. Wij bieden beginnende taxichauffeurs de gelegenheid om de chauffeurskaart plus de trambaanontheffing te behalen in één maand tegen de meest competitieve prijs. >> Ga naar het Inschrijfformulier