financieel_management

De Financieel Administratie verplichtingen

seb Een onderneming is verplicht om de administratie met betrekking tot wettelijke verplichtingen, voorschriften, ontheffingen en vrijstellingen te voeren, naast de belangrijkste verplichting, namelijk: de financiële administratie.

Wat je tijdens de cursus financiële management leert:

  • Samenstellen van de balans
  • Openen grootboekrekeningen
  • Verwerken van financiele feiten
  • Opstellen van kolommenbalans
  • Beoordelen van jaarstukken

Waarom zou je deze cursus moeten volgen:

Kunnen lezen en begrijpen van financiële rapportages.
Inzien of de onderneming de juiste financiële keuzes maakt en of er rendementvol wordt geinvesteerd.
Bieden van een betere visie op de uitbesteding van de diensten of services.
Ontdekken hoe betere budgetten en financiële prognoses kunnen worden gemaakt.
Makkelijk communiceren met je financiële collega’s, adviseurs en leveranciers.
Dit levert uiteindelijk een hoop tijdwinst op en nergens geldt de gezegde: ” tijd kost geld “, meer dan als in de vervoerswereld.

Het Lesmateriaal

Wij werken met een speciaal ontwikkelde lesmethode, die is afgestemd op de vereiste kennis die door het CBR en CCV worden gesteld. Onze lesmethode, heeft door de jaren heen vele kandidaten laten slagen voor hun ondernemersdiploma. Omdat wij op locatie in groepsverband werken, naast de benodigde thuis studie, kunnen we zodoende ook snel inspringen op de wetgeving die nog wel eens wil veranderen. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de meest actuele informatie, en zal je hier je voordeel mee opdoen tijdens de examens. De lesboeken worden u tijdens de eerste cursus uitgedeeld. TaxiCursusAmsterdam stoomt je klaar voor het officiële diploma Ondernemer Personenvervoer Taxi van het SEB. Om het diploma Ondernemer Personenvervoer Taxi in je bezit te krijgen, moet je een voldoende halen voor alle 5 onderdelen(modules), waarvan Financieel management er een is.

Vrijstellingen

Het is mogelijk dat je op grond van eerder behaalde diploma’s vrijstelling krijgt voor bepaalde modules van examens. Wil je weten of jouw diploma’s of certificaten vrijstelling geven? Kijk dan op http://www.cbr.nl/11008.pp Het CBR bepaalt per verzoek of het een vrijstelling toekent. Vrijstellingen worden alleen verleend op basis van eerder behaalde complete diploma’s (geen certificaten, propedeuse of deeldiploma’s) voor de modules Financieel management, Bedrijfsmanagement en Calculatie.

Studieduur en lesgeld

Module Financieel Management, volledig studieprogramma Studieduur 3 weken* Lesgeld € 330,-(excl. btw) Schrijf je in voor alle 5 modules en ontvang 10% korting ** Kies je voor betaling in één keer, dan krijg je 5% korting! Eventuele tussentijdse prijswijzigingen worden niet doorberekend. Inschrijven is heel eenvoudig. Vul gewoon het inschrijfformulier in. Als je je nu inschrijft, kun je binnenkort al aan de slag. Doe het dus vandaag nog! >> Ga naar het Inschrijfformulier