Wij bieden door het CCV en CBR erkende opleidingen aan:

VOORDEEL MET ALLES-IN-EEN PAKKET

Binnen zes weken de Chauffeurskaart in je zak

Direct inschrijven

 €1095,-

In de gemeente Amsterdam is het verplicht om naast de chauffeurskaart in het bezit te zijn van een trambaanontheffing om gebruik te mogen maken van de lijnbusbanen en lijnbusstroken binnen deze gemeente. Zonder chauffeurskaart in combinatie met de trambaanontheffing, mag u geen opstapvervoer verrichten in de gemeente Amsterdam. Voor het rijden op de vrije tram- en busbanen gelden specifieke regels en het vereist additionele rijvaardigheid, die voor de algemene weggebruiker niet geldt. U bent ook verplicht 3 examens af te leggen, bestaande uit, een: Theorie Examen, Mondeling Examen en een Praktijk Examen.
De examens moeten worden afgelegd bij het Centraal Bureau Rijvaardigheden (CBR). Wij zullen u met een unique werkwijze, de benodigde kennis en vaardigheden bijbrengen die geheel aansluiten op de voorwaarden die worden gesteld door het CBR.</> Zo zullen de sociale vaardigheden, wet- en regelgeving m.b.t. de personenvervoer, straten- en objectenkennis en natuurlijk de klantgerichtheid als lesstof worden behandeld. Daarnaast zult u zelf ook ervaring opdoen door praktijkles te krijgen hoe je op lijnbusbanen en lijnbusstroken te rijden. Wij bieden beginnende taxichauffeurs de gelegenheid om het chauffeursdiploma plus de trambaanontheffing te behalen binne een maand tegen de meest competitieve prijs.

Locaties

Zowel het theorie- als de praktijkexamen worden op locatie bij het CBR te Amsterdam afgelegd. Het TVT (Theorie Examen) examen kan op verschillende locaties door heel Nederland afgelegd worden. CCV deelt de kandidaat voor het theorie-examen in bij de examenplaats die het dichtst bij de woonplaats van de kandidaat ligt. De kandidaat kan zelf zijn of haar voorkeur aangeven voor een theorie-examenplaats.

Vrijstellingen

Op basis van een aantal diploma’s en (deel) certificaten is vrijstelling mogelijk van het verplichte taxidiploma of het theorie- of praktijkexamen.

Eigen verantwoordelijkheid

CCV verwacht dat u op de hoogte bent van de voorwaarden ter verkrijging van een chauffeurskaart. Indien KIWA Register besluit geen chauffeurskaart af te geven, kan Taxi Cursus Amsterdam nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor de kosten die u hebt gemaakt voor het behalen van een theorie- en/of praktijkexamen. >> Ga naar het Inschrijfformulier